Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier om deze in uw browser te openen.

 

 

TVWilnis Nieuwsbrief 2016 - 2 

Activiteiten kalender

 

 • za 4 april t/m zo 5 juni
  Voorjaars competitie

 • Do 12 mei 
  In the Game (bij TV DRV) 

 • Za 4 juni 
  Competitie afsluiting met BBQ 

 • Do 16 juni 
  In the Game (bij TVWilnis) 

 • Di 21 juni 
  50 plus eendaags toernooi 

 • Za 25 juni t/m zo 3 juli 
  Wilnis Open 

Bijzondere activiteiten 2016

In the Game 2.0

Toss/Uitwisseling met TV De Ronde Vener
Donderdag 14 april was de eerste datum voor deze activiteit. Het was een gezellige avond, met leuke wedstrijden. Er wordt goed op niveau ingedeeld. Hier nog
even de data tot aan de zomervakantie :
Donderdag 12 mei bij DRV
Donderdag 16 juni bij TVW

Aanmelden voor deze activiteit via email aan technischecommissie@tvwilnis.nl

Aanwezig 19.15 en start 19.30 uur
Je speelt 3 x dubbel en/of mix in wisselende samenstelling. Afhankelijk van aantal deelnemers, telkens half uur spelen en half uur wachttijd. Deelname kost Euro 5,00 voor hapje, drankje en loterij aan het einde van de avond. Er kunnen totaal max 48 deelnemers mee doen. Wij zullen ongeveer 10 dagen voorafgaande aan de nieuwe activiteit iedereen nogmaals een uitnodiging/herinnering sturen.

Technische Commissie  

 

Ladies & Gentlemen's day 2016

TVWilnis leden, maak in uw agenda alvast zondag 4 september beschikbaar.

Activiteit: Ladies & Gentlemen's day 2016
Minmaal 3 partijen tennis, koffie, lunch, hi-tea en . . leuke prijzen.
Organisatie: Jannie, Greet, Nic & Ron

         

Senior Plus Event

Op dinsdag 21 juni organiseert TVWilnis weer het Senior Plus Event, iedereen van 55 jaar en ouder mag hieraan meedoen, op onze website vind je verdere details en hoe je je kunt inschrijven.

                               

 

Wilnis Open 2016

Op zaterdag 25 juni gaat ons open toernooi weer van start. Alle speelsterkten van 8 t/m 3 zijn vertegenwoordigd, de leden die meedoen weten hoe leuk en gezellig het is tijdens ons eigen Wilnis Open. Details omtrent inschrijving vind je op onze website.

                               

 

 

         

Snoeidag 19 maart 2016  

                      

Een aantal leden zijn weer een halve dag druk geweest met opknappen van ons park. Naast het snoeien en schoffelen is er ook een nieuwe laag houtsnippers aangebracht op het stuk achter baan 1 en 2, waardoor dit er weer netjes uitziet en klaar voor gebruik door supporters. Naast het park is ook de binnenkant van het clubhuis onderhanden genomen, waardoor het geheel weer spik en span is.

 

         

Even ter opfrissing

Op onze website vind je alles met betrekking tot de volgende regels, deze zijn in ons aller belang om de banen netjes te houden en alles in goede banen te leiden.

Op onze website onder deze link vind je de speelregels.

 

Omdat er in ons clubhuis ook alcoholische dranken worden geschonken hebben we ons te houden aan regels hieromtrent. Als de bardiensten zich houden aan   deze instructies. , dan krijgen we als vereniging geen problemen. In het formulier staat een link naar de website waar de test gedaan kan worden. Alle leden die bardiensten vervullen moeten deze test gedaan hebben en om dit aan te tonen moet de vereniging de certificaten kunnen tonen op verzoek van de controleur.

       

Vacatures

Het komt misschien wel als vervelend over dat we steeds weer melden dat er leden gezocht worden die iets voor onze vereniging willen doen, maar de response valt een beetje tegen.

We zouden jullie allemaal willen vragen om jezelf af te vragen wat je voor de vereniging hebt gedaan of doet. Het kan toch niet zo zijn dat het antwoord is -NIETS-. Want als bij alle leden dat het antwoord is, dan bestonden we niet eens. En als dat bij alle tennis verenigingen zo was, dan betaalde elke tennisliefhebber wel 2 of 3 keer zoveel om te kunnen tennissen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de tennisverenigingen.

Dus zorg ervoor dat je antwoord positief is.

      

www.tvwilnis.nl

        

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Klik hier.