Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier om deze in uw browser te openen.

 

 

TVWilnis Nieuwsbrief 2016 - 4

Activiteiten kalender

 

 • Ma 29 aug - Zo 11 sep
  Clubkampioenschappen senioren

 • Zo 4 sep 
  Ladies/Gentlemens day 

 • Vr 16 sep - Zo 30 okt
  Externe Najaarscompetitie

 • Di 4 okt
  Senior Plus Event (Herfst versie)

 

Clubkampioenschappen senioren 2016 single,dubbel & mix !!!!!

Wij gaan het nog een keer proberen en nu na de zomervakantie ! Graag nodigen we alle seniorleden uit om deel te nemen aan de clubkampioenschappen 2016 die zullen plaatsvinden van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september (op zondag 4 september wordt er niet gespeeld).

Alle onderdelen worden tegelijk gespeeld, single, dubbel en mix.

Voor alle duidelijkheid; de clubkampioenschappen zijn niet alleen voor leden die al jaren spelen. Iedereen kan meedoen. Beginner of routinier, iedereen kan zich aanmelden. De resultaten zullen niet meetellen voor het DSS systeem en dus niet meegerekend worden bij het bepalen van je toekomstige speelsterkte.

Nadere informatie met mogelijkheid voor inschrijven volgt over enkele weken.

Uiterste inschrijfdatum zal 19 augustus 2016 zijn.

Technische Commissie

 

         

 

UPDATE Ladies & Gentlemen's Day, 4 september

Hierbij aanvullende info voor dit komende erg leuke TVWilnis evenement.

De intekenlijst in het clubhuis is inmiddels al door een aantal leden ingevuld, het begin is er !

We willen er deze zondag een actieve gezellige TVWilnis familie-dag van maken. De meestal thuis-blijvende-partners willen we n.l. ook graag uitnodigen voor de gezamenlijke lunch en hi-tea.

Er worden Dubbels en Gemengd Dubbels gespeeld waarvan zeker één partij op sterkte ! Daarnaast zullen er iedere partij de nodige 'handicap' items worden uitgedeeld ;-)

Deadline van inschrijving is 21 augustus. Het absolute maximum aantal inschrijvingen is 24 dames en 24 heren. Volgorde van inschrijving bepaald deelname !

Zie ook de poster aankondigingen in het clubhuis, hierbij een e-mail presentatie:

De bekende Gentlemen's Day krijgt versterking van de Ladies . . en hoe Een 'All TVWilnis' evenement waar we nu ook de vaak 'thuis blijvende partners' bij gaan betrekken !

We starten de dag rond 10 uur met de tennisdeelnemers en willen dan graag rond 11.45-12.00uur de partners ontvangen.

Ex tennissers van TVWilnis leden mogen ook als tennis deelnemer inschrijven.

Een gezamenlijke lunch met op de achtergrond 'live muziek' staat inmiddels in 'de steigers' en . . . voor de rest van de middag . . . dat houden we nog even geheim... We verzekeren u, u zult zich niet gaan vervelen . . .

Jannie, Irén, Nic & Ron

 

         

 

Baan en Clubhuis commissie info:

Inmiddels gebruiken we de nieuwe veeg bezems op onze 6 banen en gezien de reacties die wij inmiddels ontvingen blijkbaar een succes.

De 'Baanregels" zijn vanwege deze bezems enigszins aangepast . . .

 • Sleep uw baan VOOR aanvang van je partij.
  U speelt dan dus altijd op een goed geveegde baan,
  U bent niet afhankelijk van de sleep gewoonte van uw voorgangers.
  U sleept dan ook niet als het regent en u sleept niet voor niets als de dag erna bv. het wekelijks onderhoud plaats vindt.
 • U mag of in de breedte of in de lengte slepen. ( Dit variëren is wenselijk voor goede verdeling van de infill )
 • Hang de bezem met de borstelzijde naar de baan, weer op. Zie afbeelding. ( Dit voorkomt dat de borstel vervormd als hij lang tegen het gaas hangt !) 

 

         

 Bardiensten 2016

Heeft u zich al ingeschreven voor de 2 verplichte bardiensten voor 2016?

Help de barcommissie (vereniging) en schrijf zo snel mogelijk in.

De controle door de gemeente op verantwoord alcohol gebuik wordt steeds scherper. Een van de verplichtingen voor de vereniging is dat alle bardiensten de cursus hebben gevolgd. 

Klik op deze link voor meer informatie en vindt daar ook de link naar de cursus en volg deze, is niet moeilijk en belangrijk voor de vereniging.

Als er vragen zijn, stuur dan een bericht naar barcommissie@tvwilnis.nl

Bedankt

De barcommissie

 

       

Even ter opfrissing

Op onze website vind je alles met betrekking tot de volgende regels, deze zijn in ons aller belang om de banen netjes te houden en alles in goede banen te leiden. Op onze website onder deze link vind je de speelregels.

Omdat er in ons clubhuis ook alcoholische dranken worden geschonken hebben we ons te houden aan regels hieromtrent. Als de bardiensten zich houden aan deze instructies. , dan krijgen we als vereniging geen problemen. In het formulier staat een link naar de website waar de test gedaan kan worden. Alle leden die bardiensten vervullen moeten deze test gedaan hebben en om dit aan te tonen moet de vereniging de certificaten kunnen tonen op verzoek van de controleur.

 

 

Vacatures

Het komt misschien wel als vervelend over dat we steeds weer melden dat er leden gezocht worden die iets voor onze vereniging willen doen, maar de response valt een beetje tegen.

We zouden jullie allemaal willen vragen om jezelf af te vragen wat je voor de vereniging hebt gedaan of doet. Het kan toch niet zo zijn dat het antwoord is -NIETS-. Want als bij alle leden dat het antwoord is, dan bestonden we niet eens. En als dat bij alle tennis verenigingen zo was, dan betaalde elke tennisliefhebber wel 2 of 3 keer zoveel om te kunnen tennissen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de tennisverenigingen.

Dus zorg ervoor dat je antwoord positief is.

      

www.tvwilnis.nl

        

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Klik hier.