Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier om deze in uw browser te openen.

 

 

TVWilnis Nieuwsbrief 2018 - 2  

Activiteiten kalender

 

 

 • Zo 17 juni
  Generatie toernooi bij VLTV

 • Zo 23 juni tot zo 1 juli
  Open toernooi TV Wilnis

 • Za 23 juni
  Midzomernachtstoernooi voor jeugd bij VLTV

 • Di 26 juni
  Open eendagstoernooi voor 50 plus

 • Vr 29 juni
  Feestavond Wilnis open


TV Wilnis – Jongens t/m 17 ongeslagen voorjaarskampioen

Het jongensteam  t/m 17 van TV Wilnis spelen al heel wat jaren samen de KNLTB voor- en najaarscompetitie op zondagochtend.

Toen ze net begonnen was het best lastig, de tegenstanders waren vaak al wat ouder en hadden wat meer wedstrijdervaring. Maar de jongens zijn er ieder jaar weer vol enthousiasme tegenaan gegaan en dit voorjaar zijn ze beloond met het kampioenschap.

Ongeslagen zijn ze de 7 competitierondes doorgekomen met als hoogtepunt zondag 3 juni. Toen moesten ze tegen de nummer 2,  IJburg. Een gelijk spel zou genoeg zijn geweest maar de jongens hebben met 4-2 gewonnen en zijn dus terecht kampioen geworden!

Vanuit de Jeugdcommissie willen we de jongens van harte feliciteren en hopelijk zullen er nog een aantal van deze mooie momenten komen.

Op de foto onze kampioenen: van links naar rechts:
Tim,Timo,Richard,Lars,Bart en Renze. 

De Jeugdcommissie

 

         

 

Tossavond

 

Wisten jullie dat ……….sinds enkele weken er weer een Tossavond is op donderdag vanaf 19.30 uur ? .... het bewezen is dat de buitenlucht goed is om je hoofd ‘ leeg te maken ? ‘

 

Na een drukke dag is dat natuurlijk een heerlijk vooruitzicht.

Even lekker aan niets denken en sportief bezig zijn. Spreekt het je aan?

Kom dan naar de toss avond! Gezellig met andere clubleden op de baan een balletje slaan. En niet alleen gezellig, het is ook nog eens goed voor je lichaam. Wordt het donker, geen probleem! We hebben tenslotte 4 prachtige verlichte banen. Na afloop kun je in het clubhuis nog lekker bijkletsen onder het genot van een drankje.

 

Zien we jou ook binnenkort ? Vanaf 19.30 uur begint de toss en je kunt komen wanneer je wilt. De indeling wordt geregeld dus vergeet je spelerspas niet.

 

Tot gauw, het toss-team.

 

          

 

Vooraankondiging Clubkampioenschappen 2018

 

Net zoals vorig jaar zullen er Clubkampioenschappen voor Junioren en Senioren georganiseerd worden.

Alleen ENKEL en DUBBEL (dus GEEN mix). Dit is bedoeld voor alle leden, beginners zowel als gevorderden.

 

Hoe meer er mee doen, hoe beter er op sterkte ingedeeld kan worden.

Er zal gezien de korte duur van het toernooi in kleine poules gespeeld worden.

Start donderdag 6 september (evt. woensdag 5 september afhankelijk van het aantal deelnemers) en de finales zondag 9 september 2018.

 

Minimum deelname is 20 inschrijvingen, anders gaat het helaas niet door. Bij deelname aan 2 onderdelen kan er slechts 1 verhindering geaccepteerd worden.

 

Nadere info volgt nog, maar zet deze datum alvast in jullie agenda.

 

 

          

 

Gratis clinic voor alle leden

 

Namens de vereniging willen wij alle leden een gratis clinic aanbieden.

Lekker om er weer in te komen na de vakantie en een goede voorbereiding voor de clubkampioenschappen en misschien wel de najaarscompetitie.

 

Deze CLINIC zal gehouden worden door Auke Ykema en wel op :

 

WOENSDAG 29 AUGUSTUS 2018 van 20.00 – 21.30 uur.

 

Aanmelden kan via email : technischecommissie@tvwilnis.nl of inschrijven op de lijst die wij binnenkort zullen ophangen in het clubhuis.

 

In principe kunnen maximaal 10 personen aan deze clinic deelnemen. Dus VOL = VOL

  

       

 

Even ter opfrissing

Op onze website vind je alles met betrekking tot de regels, deze zijn in ons aller belang om de banen netjes te houden en alles in goede banen te leiden. Op onze website onder deze link vind je de speelregels.

Omdat er in ons clubhuis ook alcoholische dranken worden geschonken hebben we ons te houden aan regels hieromtrent. Als de bardiensten zich houden aan deze instructies. , dan krijgen we als vereniging geen problemen. In het formulier staat een link naar de website waar de test gedaan kan worden. Alle leden die bardiensten vervullen moeten deze test gedaan hebben en om dit aan te tonen moet de vereniging de certificaten kunnen tonen op verzoek van de controleur.

 

 

Vacatures

Het komt misschien wel als vervelend over dat we steeds weer melden dat er leden gezocht worden die iets voor onze vereniging willen doen, maar de response valt een beetje tegen.

We zouden gezonder graag leden vinden die taken willen doen voor:

 • Sponsorcommissie
 • Jeugdcommissie
 • Technische Commissie
 • Website, Webmail en Communicatie

We zouden jullie allemaal willen vragen om jezelf af te vragen wat je voor de vereniging hebt gedaan of doet. Het kan toch niet zo zijn dat het antwoord is -NIETS-. Want als bij alle leden dat het antwoord is, dan bestonden we niet eens. En als dat bij alle tennis verenigingen zo was, dan betaalde elke tennisliefhebber wel 2 of 3 keer zoveel om te kunnen tennissen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de tennisverenigingen.

Dus zorg ervoor dat je antwoord positief is.

      

www.tvwilnis.nl

        

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Klik hier.