Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier om deze in uw browser te openen.

 

MMCN aanwezig op British Cars & Lifestyle 10+11 maart

Het weekend van 10-11 maart vindt de beurs British CARS & Lifestyle plaats in Rosmalen (Autotron). Niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! Kortom: fun voor ladies and gentlemen! Lees meer

Kom langs voor een praatje en kop koffie op de clubstand. De bon voor korting op de toegangsprijs vind je in de Minorage en HIER op de website.

 

Algemene Ledenvergadering 21 maart 2018

Het bestuur probeert zoveel mogelijk leden te betrekken bij de koers van de club. Het belangrijkste moment waarop dat kan is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Daarin kunnen leden hun voorstellen inbrengen en krijgt het bestuur mandaat van de leden voor de uitvoering volgens de bepaalde koers. Ook besluiten de leden over de financiële bestedingen.

Deze keer in 2018 zal de ALV in de regio Amsterdam/Utrecht/Leiden plaatsvinden, en wel in de Willestee aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis (http://www.willisstee.nl). 

De ALV wordt gehouden op woensdag 21 maart vanaf 20:00 uur. Ontvangst met koffie vanaf 19:30 uur. Stukken voor de vergadering zijn gepubliceerd in de Minorage van februari. Ook zijn deze HIER te vinden op de website (wel eerst inloggen).

Ben je van plan te komen? Aan of afmelden kan HIER.

 

Laatste Technische middag dit seizoen op 24 maart

Zaterdag 24 maart is er de laatste technische middag van dit winterseizoen, met het gebruikelijke programma met technische Minor-wetenswaardigheden zoals altijd op zaterdag van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Tip: neem een (klap)stoeltje mee

Het adres: Fam. Kooloos, van Dedumlaan 1, Barneveld. Lees meer

 

Noorderrondrit 6 mei

Save the date: Noorderrondrit zondag 6 mei

Op zondag 6 mei is het weer tijd voor de Noorderrondrit.
Dit jaar is de organisatie in handen van Pieter en Fenke. Ze zijn op dit moment bezig met het uitzetten van een leuke route, waarin veel te zien is. En ze zoeken een goede opstap- en eindplek, die voor iedereen goed aan te rijden is en die een gastvrij welkom biedt voor een mooie groep Morrissen en hun berijders. Meer informatie volgt zodra te tocht definitieve vormen aanneemt. 
 

Verder op de kalender

Op de clubkalender voor 2018 staan nu al volgende evenementen:

20 mei: Brabantrit

17 juni: Clubpresentatie 70 jaar Morris Minor op de Nationale Oldtimerdag Lelystad

23 september Uteregrit

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Klik hier.