Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier om deze in de browser te bekijken .

Leuk om je door deze nieuwsbrief te informeren over het nieuwe conferentiejaar!

Achter de schermen zijn we volop aan de gang om alles voor te bereiden voor de conferenties dit najaar; we genieten ervan! We hebben ons eind vorig jaar ook 2 dagen terug getrokken om na te denken over de visie en missie van de Vrouwenconferentie. Dat was goed en waardevol! Het is ons verlangen om te bouwen aan meer eenheid en verbondenheid tussen christenen. Daarbij vinden we verdieping in je geloof en de verdieping in je relatie met God van groot belang. Wat is het bijzonder dat we dit jaar opnieuw weer 2 conferenties mogen organiseren wat hieraan bij kan dragen!

En: over de conferenties van dit jaar hebben we natuurlijk nieuws! Lees snel verder... 

 

Thema

Tijdens onze brainstorm over het nieuwe thema raakten we geïnspireerd door een prachtige handlettering van een meisje van 10 jaar (!). Ze had als tekst gebruikt: "Bij God ben je thuis" met daar omheen allerlei kleine voorwerpen die te maken hadden met het voor haar thuis bij God zijn. Als werkgroep dachten we na over Efeze 2:19: 'Zo bent u dus geen vreemdelingen of gasten meer, maar burgers, net als de heiligen en huisgenoten van God'. Geen vreemdeling of gast meer, niet iemand die nergens bij hoort. Maar medeburger zijn, mensen die elkaar kennen, die met elkaar samenleven, die samen een gemeenschap vormen. De gemeenschap waar je je geborgen kan weten, met Christus als middelpunt. (Kolossenzen 3:3) Huisgenoot van God, thuis bij je Vader, God woont hier op aarde bij ons; maar hoe kunnen we op aarde ons thuis voelen bij God, hoe wonen we thuis bij Hem, zijn we echt Zijn huisgenoot? Daar gaan we bij stilstaan op de conferenties.

Het conferentiethema van 2017 is daarom:  Bij God ben je thuis - 

 

Sprekers

Op deze conferenties hebben we Toos Heemskerk en Henk Stoorvogel uitgenodigd om te komen spreken. We zijn heel blij dat ze hun gaven willen inzetten en graag mee willen werken aan de conferentie. Toos Heemskerk is directeur van Not for Sale, een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van mensenhandel. Daarvoor heeft ze gewerkt bij het Scharlaken Koord.   Henk Stoorvogel is de oprichter van mannenbeweging De 4e Musketier (gelukkig heeft hij ook feeling met vrouwen ;-)) en Athletes in Action (in Nederland). Daarnaast is Henk een van de voorgangers van de Vrije Evangelisatie Zwolle.  

Als werkgroep willen we je van harte welkom heten op een van de conferenties! Al kom je voor het eerst of voor de 3e of 7e keer....we kijken naar je uit! Maak andere vrouwen in je omgeving, gemeente, familiekring ook enthousiast en nieuwsgierig en meld je/jullie aan! Maandag 15 mei om 20:00 uur gaat de inschrijving open. 

Nog even de data op een rijtje; de conferenties vinden plaats op 22 en 23 september en 27 en 28 oktober 2017 in het Congrescentrum De Werelt te Lunteren. 

 

 

Workshops

Vorig jaar hebben we je voor het eerst workshops aangeboden; de reacties die we daarop ontvingen waren erg positief! Op een ontspannen manier samen bezig zijn werkt ook verbindend. Dit jaar vinden er opnieuw diverse workshops plaats waaraan je deel kunt nemen. Meer informatie hierover lees je in de uitnodigingsmail die je kort voor de aanmelddatum in je mailbox krijgt.

 

Wij wensen je de zegen van God op de plek waar je gesteld bent!

 

Lieve groet,

Alieke, Ellen, Linda en Lydia

© 2017 Stichting Vrouwenconferentie | bezoek de website | afmelden | mailings by websolve.nl