Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier om deze in de browser te bekijken .

Van harte welkom!

Wauw...dit jaar vindt voor de 8e keer de vrouwenconferentie plaats! Op DV 23 en 24 september en 28 en 29 oktober 2016  verwelkomen we je graag in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Onze vaste stek. Misschien kom je wel voor het eerst: dan zeker een warm welkom voor jou!

Heerlijk 2 dagen er tussenuit. Elkaar ontmoeten in vrede, samen zingen en ontdekken wat God tegen ons wil zeggen. Tijdens Mariamomenten stil worden en ook tijd om heerlijk te ontspannen. 

Vanaf 23 mei om 20.00 uur kun je je aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. 

Tip 1: Als je al eerder bent geweest weet je dat de conferentie (van oktober) vaak na 8 minuten al vol zit. Als je dan meerdere vrouwen moet opgeven is de kans groot dat je zelf of een van de andere vrouwen er niet bij zit. Het is beter dat iedereen zichzelf op geeft.


Tip 2: Als je wel meerdere vrouwen opgeeft, gebruik dan voor de ander haar eigen mailadres. Dus niet jouw mailadres! 

Op de website vind je alle informatie over de aanmelding, de kosten, het thema, de sprekers, foto’s van afgelopen jaren, etc. 

Als de financiën een probleem zijn voor jou of voor iemand die jij kent in je omgeving mail dan naar info@vrouwenconferentie.nl; per conferentie zijn er een aantal plaatsen beschikbaar voor vrouwen die het inschrijfgeld niet kunnen betalen. We zullen je vragen om naar draagkracht bij te dragen. Schroom niet om hier gebruik van te maken als dat nodig is. Dit kun je vermelden bij de inschrijving.

Fijn als je voor het aanmelden even de informatie op de site en de veelgestelde vragen door leest.  Mocht je nog iemand in je omgeving weten die de vrouwenconferentie niet kent, stuur gerust deze uitnodiging door! 

We zien er naar uit om je te ontmoeten!

 

Met vriendelijke groet,

Alieke Diepeveen
Lydia Huibers
Linda Verboom

Ellen van Voorthuijsen

Werkgroep Stichting Vrouwenconferentie

 

© 2016 Stichting Vrouwenconferentie | bezoek de website | afmelden | mailings by websolve.nl