Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier om deze in de browser te bekijken .

 

Beste zus,

 

2018 is voor ons als stichting een speciaal jaar ... we bestaan namelijk ... 10 jaar !!

Een prachtige mijlpaal! We zijn begonnen in 2009 op locatie Congrescentrum Belmont in Ede met 1 conferentie voor ruim 300 vrouwen. Het was een mooie eerste conferentie waarbij Henk Binnendijk en Noor van Haaften kwamen spreken. Misschien was jij daar al wel bij! Na 3 jaar breidden we uit naar 2 conferenties per jaar en sindsdien zijn we te gast bij Congrescentrum De Werelt. Inmiddels een vertrouwde, prachtige plek om samen te komen. En nu in dit jubileumjaar organiseren we weer 2 conferenties. Op d.v. 21/22 september en 26/27 oktober gaan we zeker stilstaan bij ons 10-jarig jubileum en dit met elkaar vieren. We nodigen je hiervoor van harte uit! 
 

Thema en sprekers

Het thema in dit jubileumjaar is: Vol verwachting.
Het is mijn stellige hoop en verwachting dat ik mij nergens voor zal hoeven schamen, maar dat Christus bij alles wat mij overkomt in alle openheid geëerd zal worden…” Fil 1:20
Paulus zit in de gevangenis als hij de indrukwekkende brief schrijft aan de Filippenzen. Hij moet lijden om zijn geloof in Christus en weet niet hoe het af gaat lopen. Komt hij weer vrij of gaat het hem zijn leven kosten? Paulus zit niet diep in de put, maar...hij is vol verwachting dat Christus door hem heen geëerd zal worden.
Kun jij dit ook voor jezelf zeggen? Ben jij vol verwachting dat bij alles wat jou overkomt Christus geëerd wordt? Dat is nogal wat om te zeggen. Bij alles? Als de zon schijnt, maar ook als er verdriet of zorgen zijn? Of zegt Paulus dit specifiek in zijn situatie van vervolging om zijn geloof in Christus? Hoop hebben heeft alles te maken met de gerichtheid van je hart. Durf jij te verwachten dat Christus geëerd wordt door jouw leven?

Opnieuw komen Toos Heemskerk en Henk Stoorvogel spreken; zij kijken er naar uit om vanuit Gods woord dit prachtige thema verder uit te diepen. 

Inschrijven voor de conferenties van september en oktober kan vanaf maandagavond 28 mei om 20:00 uur!
 

Stands

Tijdens de conferenties kun je bij diverse stands rond snuffelen. Mocht je zelf (of iemand uit je omgeving) willen verkopen waarvan de opbrengst volledig naar een goed doel gaat laat het ons weten via info@vrouwenconferentie.nl
 

Nieuws uit de werkgroep

Vanuit de werkgroep willen we jullie ook op de hoogte brengen van ander nieuws.

De afgelopen conferenties heb ik ervaren als heel gezegende conferenties. De vrede van God vervulde mijn hart op een bijzondere manier, die moeilijk te omschrijven is. Ook was er het vertrouwen op God, zoals in Ps. 91 staat : “God is mijn toevlucht, mijn vesting, Mijn God op Wie ik vertrouw”. Half december kreeg ik, Ellen, de diagnose borstkanker met ook aangetaste lymfeklieren te horen.
Wat een schrik en verdriet. Ook voor Jaco, mijn man en de kinderen.
De behandeling, gericht op genezing, is inmiddels begonnen. Eerst kreeg ik 4 pittige chemokuren, met telkens 2 weken ertussen. Die 4 kuren heb ik inmiddels gehad. Daarna krijg ik 12 weken lang iedere maandag een kuur. De eerste kuren daarvan heb ik ook achter de rug. Dan volgt er een operatie en daarna nog bestralingen. Alles bij elkaar een heel traject. We voelen ons vanaf de eerste dag dat we het weten gedragen door onze Hemelse Vader. Hij geeft ons rust en vrede! We proberen ons leven iedere dag in Zijn hand te leggen. We genieten ook van Gods liefde en trouw! We blijven bidden om Gods liefdevolle zorg voor ons.
De tekst uit Jes. 41:10 is een bemoediging voor ons : Weest niet bang, want Ik ben bij je. Ik zal je sterken en helpen, elke dag opnieuw!
Aan God alle eer!

Hartelijke groeten,

Ellen van Voorthuijsen

We hopen en bidden dat Ellen dit hele traject goed mag doorlopen, dat ze mag genezen en dat ze ook de conferenties in het najaar erbij kan zijn. 

* mocht je Ellen willen bemoedigen met een kaart, haar adresgegevens zijn: Nijhofflaan 130, 3906 ET Veenendaal

 

We wensen je de zegen van God toe in de periode die voor je ligt en we hopen je te ontmoeten in d.v. september of oktober!

 Lieve groet,
 Alieke Diepeveen
 Lydia Huibers
 Linda Verboom
 Ellen van Voorthuijsen

ps. Deze mail ontvang je omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van de vrouwenconferentie. Of omdat je in het (verre) verleden op de conferentie bent geweest. Mocht je de mail niet meer willen ontvangen, meld je dan af via de link hieronder. We ontmoeten jou ook graag (weer) op de conferentie!
 

© 2018 Stichting Vrouwenconferentie | bezoek de website | afmelden | mailings by websolve.nl